Du gör allt annorlunda? Respekt!

Våra medarbetare är hjärtat i vårt företag. Deras engagemang, deras uppfinningsrikedom och deras Teamsamarbete präglar Berendsohns framgångsrika historia. Nöjda och framgångsrika medarbetare är mycket viktigt för oss. Ett respektfullt bemötande mellan varandra och ett öppet samtalsklimat samt en återkopplingskultur, såväl som handlingskraftiga beslut är bara några komponenter. Det har präglat vår verksamhet under hela tiden sedan företaget Berendsohn bildades.

»Jag kan vara den jag är.«

Kirsten Mücke
OMRåDESCHEF
SEDAN 1997 HOS BERENDSOHN
Kirsten Mücke

Vårt hjärta slår för unika karaktärer.

Har du den speciella talang, som man behöver, för att bli en framgångsrik försäljare? Då är du välkommen till oss. I våra Team är ingen riktigt vanlig. Det vill vi inte heller, då ett jobb som innebär ATT GÖRA ALLT MÖJLIGT klarar vanliga människor överhuvudtaget inte- man måste vara en aning unik.

Vill du vinna? Då erbjuder vi dig alla möjligheter för en framgångsrik karriär.

Vi firar dina framgångar.

I samband med vårt dagliga arbete är det självklart i vår företagsfilosofi att våra medarbetare får ta del av vår framgång. Samtliga försäljare har möjligheten att bli den framgångsrikaste försäljaren i sin region och i sittt land. Med fina presenter och premier blir framgången firad. Samtidigt är den personliga framgången en motivation för alla kolleger.

Björnklubben - De bästa av de bästa.

För våra bästa försäljare finns det en egen klubb, Björnklubben. Som värdesättning för framgången och som motivation i det dagliga arbetet, väntar fina premier och tilltalande bonussystem för dig.

Varje försäljare erhåller löpande i relation till sin personliga försäljning. „Björntassar“ som är den egna valutan inom klubben. Baserat på fördefinierade gränser kan, Brons-, Silver-, eller Guldstatus uppnås. „Björntassarna“ kan växlas in till fina presenter inom mode- eller elektronikområdet samt fina resor.

Därutöver anordnas en gång per år en exklusiv tillställning med samtliga medlemmar i Björnklubben. Övernattning sker på ett 5-stjärnigt hotell. I progammet ingår aktiviteter som exempelvis en segelregatta, en vandring i alperna eller en galamiddag. Under kvällens aktivitet firar vi och ärar våra mest framgångsrika medarbetare under året.