Ta eget ansvar för vår framgång

Nya produkter kommer inte fram av sig självt. De kommer från önskningar och behov hos våra kunder. Som försäljare är du våra ögon och öron på marknaden. Vid sidan av din försäljning, ta dig tid och finn nya reklam- och produktide’er och påverka vår hållbara vidareutveckling av kollektionen.

»När jag ser gnistan i mina kunders ögon, då vet jag, jag har gjort allt rätt.«

Jörn Lundberg
LANDCHEF FÖR DANMARK
HOS BERENDSOHN SEDAN 1999
Jörn Lundberg

Vi har alltid gjort allting annorlunda- Gör det du också.

Låt oss ta del av dina erfarenheter. Ta möjligheten att lämna förslag på nya reklamartiklar och delta i våra regelmässiga ide‘tävlingar och vinn fina priser. När dina ide‘er blir levande och omsatta i nya reklamartiklar är det beviset för dina kollegers gillande.

Ingen känner våra kunder, så bra som du. Naturligtvis, frågar vi våra försäljare regelmässigt, innan vi introducerar nya produkter på marknaden. Du finns med i alla steg från utvecklingsprocessen och värdering av olika ide’er till final och slutligen till förslag på olika slogans samt formgivningsförslag.

Dina kunder – Dina ide’er

Låt din kreativitet flöda fritt. Med dina ide’er gör du våra kunder till dina personliga kunder.

Bara dina slogans och formgivningsförslag gör våra artiklar till personliga gåvor. Vi lämnar dig inte ensam, vår professionella grafikservice omsätter din ide‘ till en färdig produkt.

Huvudsaken är att dina kunder är nöjda. Var med och upplev hur kunder blir stammkunder och vilken glädje det ger.