Vi gör allt möjligt.

Du vill koncentrera dig på ditt arbete och inte timma efter timma, söka efter passande reklamartiklar och gåvor på internet. Du önskar dig redan sedan tidigare, bara en kontakt, som har ett svar på alla dina frågor om reklamartiklar och presenter. Har du en konkret ide‘ om en produkt?

Vi från Berendsohn gör det möjligt. Allt från en kontakt. Tillsammans med våra enastående reklamartiklar och gåvor, med vilka du blir ihågkommen hos dina kunder. Erbjuder vi som komplettering även alla standard-reklamartiklar, vingummin, luftballonger…

Vi garanterar att ditt reklambudskap arbetar för dig enhetligt och i samma höga kvalitet på alla våra artiklar. Du har en önskan sedan länge? Via vårt världsomspännande leveransnätverk kan vi erbjuda dig det som passar.

Ett möte med en av våra rådgivare och samtliga reklamartiklar och gåvor blir planerade för hela året. Med hjälp av den modernaste tekniken, är det möjligt för våra rådgivare att under mötet ge dig det bästa möjliga erbjudandet. Allt det tillsammans gör Berendsohn till den som GÖR ALLT MÖJLIGT.